Villa Miltos

, Skiatos

Opis destinacije

Prirodne lepote dopunjene vrhunskim hotelima, brojnim restoranima, kafićima, barovima, noćnim klubovima i diskotekama čine ga privlačnim za sve brojniju turističku klijentelu. Ono što ga čini jedinstvenim jeste podatak da uz dva slatkovodna jezera ima i veliki broj izvora slatke vode. Na ostrvu živi nešto više od 6.000 stanovnika. Čak 80 odsto su meštani istoimenog glavnog grada, Skijatosa. Ostatak urbanog dela ostrva čini nekoliko turističkih naselja poput Kukunariesa, Trulosa, Kanapice... Kap rose na tirkizu je samo jedan od iskrenih doživljaja ovog malog šumovitog ostrva iz arhipelaga Severni Sporadi čije je bogatstvo prirodnih lepota nemerljivo. Uostalom više nego dobro je znano da peščane, šljunkovite i stenovite plaže, okružene borovom šumom i maslinjacima, svrstavaju Skiatos među najatraktivnija ostrva Mediterana.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Apartman

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Vila Miltos se nalazi 6 km od grada Skijatos i 7 km od aerodroma. Autobuska stanica je samo nekoliko metara udaljena i sa nje saobraća lokalni autobus do grada Skijatos i najpoznatije plaže ostrva Kukunaries. U okolini Vile Miltos se nalaze supermarket. Od poznate plaže Kolios je udaljen oko 400 metara, a od plaže Vromonlimnos oko 550 metara.Preporuka za parove.

Plaža :
Koljios je peščana plaža, usred malene i koloritne uvale odlično je zaštićena od vetra i karakteristična od svih plaža sa jugoistočne strane ostrva po kasnom zalasku sunca. Vromolimnos  - Jedna od najlepših plaža na ostrvu okružena maslinjacima i borovima.Ova peščana plaža u poslednje vreme stiče sve veću popularnost kod mladih zbog bara koji se na njoj nalazi. Plaža ima plavu zastavicu.

Hotelski sadržaj:
Lepo uređen vrt, bar i okruženje sa palmama oko otvorenog bazena i sunčane terase stvara opuštajući i prijatni ambijent. Gostima je na raspolaganju i parking prostor.Wi – fi internet je slabog protoka i dostupan je u javnim delovima vile.

Sobe:
Svaki studio je opremljen kuhinjom, SAT TV-om, klima uređajem (uz doplatu 5 evra po danu, plaća se na destinaciji), kupatilom (wc/tuš, fen za kosu). Studia koji su u zakupu naše agencije se nalaze u prizemlju. U studio se mogu smestiti 2 odrasle osobe. Studio 2-3 se nalazi na spratu i u njega se mogu smestiti dve odrasle osobe i dete ili tri odrasle osobe. Treći ležaj je standardne veličine. Studio 2-3 je iste opremljenosti  kao i studio i ima terasu.

Usluga: 
Najam.

Kontakt :
www.skiathosvillamiltos.com

Napomena :
Vila sa bazenom u zoni lepih plaža 
1. dan BEOGRAD - SKIJATOS
Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla kod šaltera Big Blue-a dva sata ranije u odnosu na predviđeno vreme poletanja. Direktan čarter let za Skijatos (oko 90 minuta). Ketering u avionu. Po dolasku, goste dočekuje predstavnik Organizatora putovanja. Transfer do hotela. Smeštaj u studio/apartman, ili izabran hotel. Noćenje.

2. do 10./11. dan SKIJATOS
Boravak u izabranom objektu na bazi uplaćene usluge. U toku boravka biće organizovani fakultativni izleti. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.

11./12. dan SKIJATOS - BEOGRAD
Napuštanje smeštajnog objekta. Transfer do aerodroma. Direktan čarter let za Beograd. Obrok u avionu. Sletanje u Beograd. Kraj programa.
- Avans od najmanje 20% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 167/2020 kategorija licence A40. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Letovanje

Izaberite idealnu destinaciju za leto

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.