Trendy Verbena Beach

Side, Turska

Opis destinacije

Side se nalazi na mediteranskoj obali turske rivijere. Predstavlja turističko mesto poznato po dugim peščanim plažama, luksuznim hotelima i bogatom zelenilu. Side je jedan od najpoznatijih antičkih gradova, nalazi se na oko 75 km od aerodroma u Antaliji. U ovom gradiću možete pronaći brojne ostatke prošlosti, a jedna od posebnih atrakcija je upravo rimski amfiteatar koji je nekada mogao da primi do 20 000 gledalaca i koristio se za borbe gladijatora. Osim amfiteatra, poznati su vizantijska bazilika i hram Apolona i Atine. Danas je Side jedan od najatraktivnijih primorskih gradića, sa lepim centrom grada i pešačkom zonom, brojnim kafeterijama, restoranima, suvenirnicama. Regija koja se posebno izdvaja po svojoj prirodnoj lepoti jeste Sorgun. Pripada gradu Side i prepoznatljiva je po gustim borovim šumama i divnim peščanim plažama. Letovanje u mestu Side je odličan izbor kako za parove, tako i za porodice sa decom zbog brojnih sadržaja koje nude brojni hoteli.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Trendy Verbena Beach hotel je od sopstvene plaže udaljen oko 150 m (prelazi se ulica), od centra grada Side 7 km, dok je aerodrom u Antaliji udaljen 60 km. Pripada lancu Trendy hotela koji su prepoznatljivi po kvalitetnoj usluzi i komforu.

Sobe: 359 smeštajnih jedinica, svaka ima kupatilo (tuš/wc), fen, klima uređaj, fen, ketler za čaj i kafu, sef, TV, telefon, bade mantil, papuče i balkon.

Hotelski sadržaj: Pansionski obroci se služe u glavnom restoranu. Osim glavnog, u ponudi je 5 a la carte restorana specijalizovanih za jela italijanske, francuske, meksičke, turske i mediteranske kuhinje. Lagane obroke i užine gosti mogu konzumirati u poslastičarnici, baru na plaži i kraj bazena. Ljubiteljima noćnog provoda namenjen je disco bar.Od dodatnih sadržaja i usluga hotel ima babysitting, servis za pranje i peglanje veša, frizerski salon, internet konekciju, prodavnice, rent a car desk….

Sport i zabava: Gostima je na raspolanju ukupno 7 bazena uključujući jedan unutrašnji i one namenjene najmlađim gostima. U sklopu dečijeg bazena se nalaze 2 vodena tobogana. Osim bazena, za ljubitelje rekreacije, u ponudi su teniski teren, stoni tenis, teren za odbojku na plaži, bilijar, kuglanje… Spa centar u svojoj ponudi ima tursko kupatilo, saunu, salon lepote i masažu. O zabavi gostiju brine stručan tim animatora u toku dana I večeri. Najmlađima je namenjen dečiji klub za decu uzrasta 4-12 godina.
1.dan  Beograd – Antalija (Alanja/Side/Belek/Lara/Kundu/Kemer)
Sastanak grupe na aerodromu “Nikola Tesla” dva sata pre leta. Let za Antaliju direktnim čarter letom avio kompanije Air Serbia. Nakon sletanja transfer do izabranog hotela. Smeštaj, noćenje.

2 – 7/10/11/14. dan   Alanja/Side/Belek/Lara/Kundu/Kemer
Slobodno vreme za individualne aktivnosti, odmor i fakultativne izlete. Noćenje.

8/11/12/15. dan Antalija – Beograd
Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Let za Beograd.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Organizator putovanja je turistička agencija Odeon World Travel, broj licence OTP 469/2020 kategorija licence A25. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Odeon World Travel. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Letovanje

Izaberite idealnu destinaciju za leto

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.