Sunflower Hotel

, Malta

Opis destinacije

Malta je uvek atraktivna i interesantna, kako za odmor i uživanje, tako i za obilaske brojnih istorijskih sadržaja ove države. To je mala i gusto naseljena ostrvska država, koju sačinjava arhipelag usred Sredozemnog mora, na jugu Evrope. Klima je sredozemna sa izuzetno blagim zimama, što je jedna od glavnih pogodnosti za prijatan odmor tokom većeg dela godine. Kultura Malte je spoj mnogih kultura koje su tokom vekova bile u dodiru sa ostrvom, što posetu ovom letovalištu čini dodatno zanimljivom.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Nalazi se u oblasti Qawra, oko 1km od centra, na pešačkoj udaljenosti od prelepe javne plaže i na 20 minuta vožnje od aerodroma.

Plaža
Sunflower hotel se nalazi u blizni prelepe javne plaže. Pored toga gosti mogu uživati u bazenu na krovu hotela.

Smeštaj
Hotel u ponudi ima 108 soba sa pogledom na more. Sve sobe imaju klimu, brz Wi-fi intenet, sef, TV, telefon, kupatilo, fen, balkon ili terasu.

Plaća se: sef, room service.

Hrana i piće
Hotel ima uslugu noćenja sa doručkom (kontonentalni doručak) ili polupansiona na bazi samoposluživanja – izbor više jela u glavnom restoranu. Osim glavnog restoraan sa internacionalnom kuhinjom, hotel poseduje i snack bar pored bazena, swim-up bar i posebni dijetalni meni.

Ostali sadržaji
Hotel u ponudi ima jedan bazen na otovorenom i jedan zatvoreni, bazen na korovu i sezonske bazene (jedan na otvorenom i jedan zatvoreni), spa i wellness centar, đakuzi, terapeutsku masažu, biblioteku, animacije, ronjenje, teretanu i fitnes.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Zimovanje

2022 / 2023

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.