Sultan Sands Island Resort

Zanzibar, Tanzanija

Opis destinacije

“Dragulj Indijskog okeana sa mirisom cimeta i vanile ”… Veruje se da su njegovi prvi stanovnici, bili Bantu crnci, pa je tako dobio ime jer Zanzibar u prevodu znači "zemlja crnaca". Najveći je proizvođač karanfilića na svetu, a kafu sa drveta možete da uberete sami. Plantaže manga, pomoranže, grejpfruta, banana, ananasa, nalaze se širom ostrva. Sve što vidite na Zanzibaru čista je egzotika. Počnite sa kilometrima dugačkih plaža od najfinijeg belog peska, sa kokosovim palmama, gde tišinu razbijaju jedino talasi okeana. Nastavite sa glavnim i jedinim gradom koji postoji na ovom ostrvu, Stone Town. Ovaj grad se veoma malo promenio u poslednjih dve stotine godina i predstavlja kulturni centar Zanzibara. Bezbroj isprepletanih, uskih ulica, pijaca na kojima je uvek metež, bezbroj džamija i velikih arapskih kuća sa raskošnim drvenim vratima, samo stvaraju prvi utisak o ovom gradu koji je UNESCO zaštitio kao jedan od stotinu najznačajnijih na svetu. A čim izađete iz grada ….nova avantura. Upoznajte lokalno stanovništvo i otkrijte potpuno drugačiji način života.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Nalazi se na Kiwengwa plaži. Otvoren je 2008. godine, izgrađen u mešavini arapskog i afričkog stila. Centar Stone Town-a se nalazi na 39 kilometara udaljenosti, a aerodrom je udaljen oko 45 kilometara. Hotel se nalazi na peščanoj plaži.

U velikom tropskom vrtu su okrugli bungalovi sa dve smeštajne jedinice. Hotel ima ukupno 76 soba: Pwani: - ukupno 56 soba, nalaze se u bašti, opremljene u lokalnom stilu. Sve sobe imaju: tuš-wc, fen za sušenje kose,  klima uređaj, TV, telefon, mini bar (dodatno se naplaćuje), sef, wi-fi (uz doplatu), veranda ili balkon okrenuti ka moru.
Bahari: ukupno 20 soba koje se nalaze bliže plaži sa pogledom na more i imaju odvojen mali bazen.

Glavni restoran “Mwambao” pruža gostima pogled na bazen i na more.  Hotel nudi i dva bara “Kivuli” i “Mawimbi””, butik, poslovni centar i veliki bazen koji se prostire do plaže. Gostima je na raspolaganju: jedrenje na dasci, kajak, jedrenje, pedalina, katamaran, trambolina na vodi, teretana, tenis, odbojka na plaži, stoni tenis, ronilački klub, spa centar “Oasis”, organizacija venčanja, konferencijska sala (do 60 mesta), SAT-TV, iznajmljivanje bicikala, dečiji klub “Toto” (od 3-13 god), usluga čuvanja dece (na upit), faks/fotokopiranje, internet ugao.

http://bluebayzanzibar.com/sultan-sands-resort/
Prvi dan – individualni check in na šalteru avio kompanije na čijem letu se izdaju avio-karte i let prema itinereru.  Organizovani ili individualni transfer (transfer može biti organizovan od strane agencije po želji putnika uz doplatu ili putnik sam može obezbediti transfer prema svojoj želji, osim kod pojedinih destinacija gde je transfer obavezno da bude organizovan od strane agencije) do hotela po izboru. Smeštaj. Noćenje.

Drugi - poslednji dan - Boravak u hotelu na bazi izabrane usluge. Slobodno vreme za individuale aktivnosti.

Poslednji dan - Napuštanje hotela. Transfer (Organizovani ili individualni) od hotela do aerodroma.  Kraj programa.
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata.
- platnim karticama (Master, Visa, American Express, Maestro i Dina).
- Avans od najmanje 40% od ukupne cene aranzmana prilikom prijave, ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put.

KT

Organizator putovanja je turistička agencija Kontiki Travel & Service, broj licence OTP 113/2020 kategorija licence A40. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Kontiki Travel & Service. OUP

Video

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Letovanje

2022 / 2023

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.