Royal Island Resort Spa

Horubadhoo, Maldivi

Opis destinacije

Maldivi, arhipelag poznat po izuzetnim prirodnim lepotama, dugim plažama divnog belog peska, jedinstvenom podvodnom svetu i odmerenom luksuzu. Ova ostrvska država smeštena je u Indijskom okeanu, u južnoj Aziji na oko 700km udaljenosti od Šri Lanke. Putovanje na Maldive je idealno jer su mesto za odmor i relaksaciju. Moglo bi se reći da su Maldivi preteča našeg „novog normalnog“ sveta u kome su distanca i izolacija model življenja. Ova ostrvska država već dugo predstavlja destinaciju na kojoj možete uživati u miru i tišini, daleko od gradskih gužvi ili galame drugih gostiju koji borave u istom hotelskom kompleksu. Državu čine 1200 malih ostrva čije su obale i vode bogate koralnim grebenima. Ostrva su grupisana u 26 maldivskih atola. Sako ostrvce predstavlja priču i raj za sebe. Neka su sasvim nenaseljena i pusta, dok su na najlepšim izgrađeni turistički objekti namenjeni smeštaju turista. Sama država broji oko 400 000 stanovnika uglavnom islamske veroispovesti. Glavni grad Maldiva je Male, smešten na istoimenom ostrvu. Zvanična valuta je maldivska rufija

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Royal Island Resort se nalazi na ostrvu Horubadhoo, na 118 km udaljenosti od aerodroma u glavnom gradu Male. Transfer do hotela Royal Island Resort obavlja se lokalnim letom i gliserom i traje oko 35 minuta.

Sobe: Royal Island Resort u svom sastavu broji 148 luksuznih vila. Vile su napravljene od prirodnih materijala, prostrane su i elegantno uređene. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel nalaze se sobe kategorije Beach Villa. Svaka ima kupatilo, klima uređaj, fen, mini bar, set za čaj i kafu, terasu odnosno otvoreni deo za sedenje, le\aljke, TV, wi fi, telefon.

Hotelski sadržaj: Hotel Royal Island Resort u svojoj ponudi ima više opcija restorana i barova. Gosti mogu da uživaju u specijalitetima domaće i internacionalne kuhinje, kao i u brojnim osvežavajućim napicima. Ljubiteljima wellness & spa sadržaja namenjeno je više prostora za masažu. U ponudi hotela u razne vrste terapeutskih masaža kao i pojedini kozmetički tretmani. Od sportskih aktivnosti na raspolaganju su odbojka na pesku, bilijar, teniski teren, badminton, skvoš, mini teretana. Na plaži postoji mogućnost bavljenja pojedinim posrtovima na vodi.
1.dan                    
Beograd – Istanbul
Dolazak na aerodrom 2,5 sata pre poletanja za Istanbul kompanijom Turkish Airlines. Iz Beograda avion poleće u 20:15 h. Dolazak u Istanbul u 23:05h. Nastavak putovanja na liniji za Male u 02:10 narednog dana.

2. dan                   
Istanbul - Male/Maldivi
Dolazak na Maldive u 12:00h. Transfer do hotela gliserom, lokalnim letom, hidro avionom ili kombinacijom navedenog, u yavisnosti od odabranog rizorta.  Smeštaj, noćenje.

3-8. dan                
Maldivi
Boravak u izabranom hotelu na bazi odabrane usluge. Vreme predviđeno za odmor, fakultativni izlet ili neki od sportova na vodi. Noćenje.

9. dan                    
Maldivi / Male – Istanbul
Odjava iz hotela, slobodno vreme do polaska na transfer na aerodrom. Poletanje aviona kompanije Turkish Airlines za Istanbul u 22:35h. Dolazak u Istanbul u 04:45 narednog dana.

10.dan                  
Istanbul – Beograd
Nastavak za Beograd u 07:35h, dolazak u Beograd u 08:10. Kraj programa.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 50% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 50% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Organizator putovanja je turistička agencija Odeon World Travel, broj licence OTP 469/2020 kategorija licence A25. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Odeon World Travel. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Letovanje 2022

Uskoro...

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.