Rojal Taj Mahal

Side, Turska

Opis destinacije

Side se nalazi na mediteranskoj obali turske rivijere. Predstavlja turističko mesto poznato po dugim peščanim plažama, luksuznim hotelima i bogatom zelenilu. Side je jedan od najpoznatijih antičkih gradova, nalazi se na oko 75 km od aerodroma u Antaliji. U ovom gradiću možete pronaći brojne ostatke prošlosti, a jedna od posebnih atrakcija je upravo rimski amfiteatar koji je nekada mogao da primi do 20 000 gledalaca i koristio se za borbe gladijatora. Osim amfiteatra, poznati su vizantijska bazilika i hram Apolona i Atine. Danas je Side jedan od najatraktivnijih primorskih gradića, sa lepim centrom grada i pešačkom zonom, brojnim kafeterijama, restoranima, suvenirnicama. Regija koja se posebno izdvaja po svojoj prirodnoj lepoti jeste Sorgun. Pripada gradu Side i prepoznatljiva je po gustim borovim šumama i divnim peščanim plažama. Letovanje u mestu Side je odličan izbor kako za parove, tako i za porodice sa decom zbog brojnih sadržaja koje nude brojni hoteli.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Royal Taj Mahal Hotel je otvoren 2015. godine, nalazi se na privatnoj plaži, 5 km od centra Sidea, 10 km od Manavgata i 48 km od aerodroma.

Sobe: Raspolaže sa ukupno 450 soba koje mogu biti kategorije superior, dupleks i porodične. Sve sobe su luksuzno opremljene, svaka superior soba (52 m2) ima kupatilo (tuš/wc), fen, SAT TV, telefon, klima uređaj, sef, set za čaj i kafu,  mini bar i balkon. Porodične sobe su iste opremljenosti ali veće kvadrature.

Hotelski sadržaj: Osim glavnog restorana, hotel u svojoj ponudi ima 3 a la carte restorana (italijanski, meksički/indijski i riblji). Poslastičarnica je specijalizovana za internacionalne i turske poslastice a lagani obroci i osvežavajući napici služe se u 8 hotelskih barova. Poseban restoran je otvoren u periodu od 00:00 – 07:00 za slučaj kasnijih dolazaka ili ranijih odlazaka iz hotela. Od ostalih sadržaja hotel ima TV salu, internet centar, igraonicu, rent a car službu, usluge lekara, frizerski salon, servis za pranje i peglanje veša i uslugu čuvanja dece na zahtev gostiju.

Sport i zabava: Hotelski otvoreni bazen zauzima površinu od 2 170 m2 i ima deo namenjen deci, kao i deo koji pripada aqua parku (3 tobogana). Od sportskih sadržaja hotel ima stoni tenis, pikado, grupni časovi gimnastike, časovi plesa, step aerobik, boćanje, odbojku na plaži, košarku, mini fudbal, fitnes centar. Spa centar u svojoj ponudi ima unutrašnji bazen, tursko kupatilo, saunu, parno kupatilo, đakuzi, različite vrste masaža, kozmetičke tretmane i tretmane za negu tela. O najmlađim gostima brine stručan tim animatora u sklopu igraonica i mini klubova.
1.dan  Beograd – Antalija (Alanja/Side/Belek/Lara/Kundu/Kemer)
Sastanak grupe na aerodromu “Nikola Tesla” dva sata pre leta. Let za Antaliju direktnim čarter letom avio kompanije Air Serbia. Nakon sletanja transfer do izabranog hotela. Smeštaj, noćenje.

2 – 7/10/11/14. dan   Alanja/Side/Belek/Lara/Kundu/Kemer
Slobodno vreme za individualne aktivnosti, odmor i fakultativne izlete. Noćenje.

8/11/12/15. dan Antalija – Beograd
Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Let za Beograd.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Organizator putovanja je turistička agencija Odeon World Travel, broj licence OTP 114/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Odeon World Travel. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Zimovanje

2022 / 2023

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.