Rixos The Palm Hotel

Dubai, UAE

Opis destinacije

Jedinstveni spoj komfora pomešan sa tradicionalnim običajima i stilom života. DUBAI je moderan grad, centar međunarodnog poslovanja sa impresivnim arhitektonskim rešenjima, visokim zgradama, igrajućim fontanama, prelepim plažama, veštačkim ostrvom u obliku palme, najvišom zgradom na svetu - Burj Khalifa, jedinim hotelom na svetu kategorije 7 zvezdica, 70 šoping centara-molova, pokrivenim ski centrom sa 5 skijaških staza. Od malog naselja ribara i lovaca na biserne školjke iz 19.veka, Dubai postaje svetska metropola i grad budućnosti. Kao glavni grad istoimenog emirata, na jugu Persijskog zaliva, Dubai zajedno sa šest ostalih čini Ujedinjene Arapske Emirate.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacije:
Smešten je na čuvanoj palmi, čiji je zvaničan naziv „The Palm Jumeirah“. Krasi ga panoramski pogled na azurne vode Arapskog zaliva i poznate nebodere ovog futurističkog grada. Od Dubai Marine i poznatog tržnog centra „Mall of Emirates“ deli ga 17km, dok su Dubai Mall i Burj Khalifa udaljeni 30km. Međunarodni  aerodrom je udaljen 47km.

Plaža:
Hotel je lociran na samoj plaži. 

Hotelski sadržaj:
Pored glavnog restorana, tu su i restorani turske, italijanske i mediteranske kuhinje, čuveni „Steak house“, ali i resotran sa plodovima mora. Od barova, gostima su na raspolaganju: dva bara kod bazena, bar na plaži, „Shisha lounge“, tradicionalna turska poslastičarnica, bar „Playa Nomade“. Gosti mogu još koristiti: fitnes centar, saunu, parno kupatilo, džakuzi, salon lepote (uz doplatu), dečiji klub. Gostima su dostupne i mnoge aktivnosti poput joge na plaži ili raznih sportova, a tu je i večernja animacija za odrasle u vidu nastupa ili koncerata.

Sobe:
Hotel ima 316 smeštajnih jedinica.  Nijasne koje preovlađuju na zidovima soba,  drveni  nameštaj i mermerna kupatila stvaraju neverovatno prjatan osećaj. Sobe su opremljene:  kupatilom sa kadom i tuš kabinom, balkon sa pogledom na more ili vrt, mini-barom (uz doplatu), priborom za spremanje kafe i čaja, sefom, klima uređajem, TV-om i Wi-Fi internet konekcijom. Deluxe sobe veličine su 53 m2, a imaju franucksi krevet ili dva standardna kreveta. Treći krevet je pomoćni ili sofa na razvlačenje.

Usluga:
Ultra all inclusive.

Kontakt:
https://thepalmdubai.rixos.com/

Napomena:
Hotel iz poznatog hotelskog lanca, sa vrhunskom uslugom i na jednoj od najatraktivnijih lokacija u Dubaiju. Preporuka za istinske hedoniste.
1. DAN BEOGRAD - DUBAI
Let iz Beograda za Dubai kompanijom Fly Dubai po redu letenja(FZ 746). Dolazak u Dubai. Transfer do hotela. Noćenje.

2.-5,6,7 ili 10. DAN DUBAI
Doručak. Slobodno vreme predvidjeno za fakultativne izlete i individualne aktivnosti. Noćenje.

6,7,8 ili 11. DAN DUBAI - BEOGRAD
Doručak.Odjava iz hotela. Transfer do aerdroma. Poletanje za Beograd po redu letenja kompanijom Fly Dubai (FZ 745).

Kraj programa.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 167/2020 kategorija licence A40. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Letovanje 2022

Uskoro...

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.