Rixos Premium Gocek

Fetije, Turska

Opis destinacije

Fetije, popularno letovalište, nalazi se južno od Mamarisa u predivnoj borovoj šumi sa izlazom na jednu od najlepših plaža Turske – Oludeniz. Aerodrom Dalaman je udaljen 60km, do je aerodrome u Bodrumu udaljen oko 220km. Nalazi se na mestu gde se sreću Egejsko i Sredozemno more, te je gradić poznat po izuzetno prijatnoj klimi i ruži vetrova te se za ovu regiju osim duge kupališne sezone vezuje i paraglajding. Ovo je jedno od najpoznatijih paraglajding destinacija Evropi. Iznad grada Fetije se nalaze ruševine koje su ostaleiza vitezova sa Rodosa. U antičko doba grad se zvao Temlesos. Grad Fetije krasi velika marina, živopisni bazari, kuće građene u etno stilu i planinski pejzaž u pozadini. Noćni život pruža brojne mogućnosti za zabavu, od orjentalnih do moderno uređenih barova. Ono što Fetije izdvaja od drugih primorskih mesta jeste duga peščana plaža, Nacionalni park Plava Laguna – Oludeniz. Ovo je jedna od najatraktivnijih i prirodno najbogatijih regija Turske. Oludeniz je zvanično najlepša plaža Mediterana, okružena padinama planinskog venca i šumom četinara. Duga je oko 3 km, a završava se sprudom koji je odvaja od otvorenog mora. Oludeniz je od centra Fetija udaljen 12 km, do grada se može stići lokalnim dolmušima. Na plažama gosti mogu uživati u raznim sportovima na vodi.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Hotel Rixos Premium Gocek je hotel za starije od 13 godina. Nalazi se u oblasti Godžek, u regiji Fetije, na samoj obali mora, u prelepom Godžek zalivu. Do hotelske peščano-šljunkovite plaže,  na kojoj se ležaljke, suncobrani i peškiri koriste bez doplate, goste hotela više puta u toku dana vozi brod. Od centra Godžeka udaljen je 700 m, od Fetija 28 km, a od aerodroma Dalaman 20 km. Zbog izuzetnih sadržaja Rixos Premium Gocek hotel pruža mogućnost za savršen odmor u Fetijama.

Sobe: Hotel Rixos Premium Gocek, zanimljivog dizajna i enterijera, u svom sastavu ima 206 smeštajnih jedinica podeljenih u više kategorija, koje se nalaze u 20 dvospratnih blokova. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel na raspolaganju su suite sobe. Sve smeštajne jedinice su moderno opremljene, svaka ima kupatilo (tuš/wc), fen, TV, telefon, klima uređaj, sef,  Wi-Fi, mini bar (voda i sokovi se dopunjuju svaki dan),  ketler sa setom za čaj i kafu, balkon ili terasu.

Hotelski sadržaj: U sastavu Rixos Premium Gocek hotela nalazi se više restorana i barova. Osim pansionskog restorana, gostima su na raspolaganju 3 a la carte restorana internacionalne i turske kuhinje, kao i riblji a la cart restoran. Od ostalih sadržaja gostima su na raspolaganju 6 barova, od kojih je jedan na plaži. Od dodatnih usluga koje se doplaćuju gostima hotela Rixos Premium Gocek na raspolaganju su usluge frizera, servis za pranje i sušenje veša, rent a car, razne prodavnice kao i usluge doktora.

Sport i zabava: U sastavu Rixos Premium Gocek hotela nalaze se 2 spoljašnja bazena, od kojih je jedan sa morskom vodom. U ponudi hotela je i spa centar koji  može da odgovori na potrebe najzahtevnijih gostiju  koji sadrži tursko kupatilo, saunu, kao i prostorije za različite vrste masaža i mnogobrojne kozmetičke tretmane. Ljubitelji aktivnog odmora mogu koristiti fitnes centar, igrati stoni tenis, pikado, tenis, mini fudbal, košarku ili odbojku na plaži. Uz iskusne trenere gosti hotela mogu učestvovati u vođenim treninzima aerobika, joge, zumbe  i pilatesa. Na plaži uz doplatu gosti mogu uživati uz raznim sportovima na vodi. Od zabavnih aktivnosti Rixos Premium Gocek hotel ima dnevnu i večernju animaciju.
1.dan  Beograd – Fetije
Sastanak grupe na aerodromu “Nikola Tesla” dva sata pre leta. Let za Dalaman direktnim čarter letom avio kompanije Air Serbia. Nakon sletanja transfer do izabranog hotela. Smeštaj, noćenje.

2 – 10/11. dan Fetije
Slobodno vreme za individualne aktivnosti, odmor i fakultativne izlete. Noćenje.

11/12. dan Fetije – Beograd
Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Let za Beograd.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Organizator putovanja je turistička agencija Odeon World Travel, broj licence OTP 469/2020 kategorija licence A25. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Odeon World Travel. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Letovanje

Izaberite idealnu destinaciju za leto

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.