Novotel Beach

Šarm el Šeik, Egipat

Opis destinacije

Šarm el Šeik nudi i ono što drugi ne mogu. Na letovanju u ovom gradu uz kupanje u toplom i čistom moru prepunom živopisnih korala, možete sebi priuštiti još i šetnju do istorijskih lokaliteta, uzbudljivi džip safari ili adrenalinsko krstarenje peščanom pustinjom do beduinskih naselja... Smestio se na jugoistoku Sinaja, 480 kilometara od egipatske prestonica Kaira. Šarm je uistinu fascinacija s garancijom za dobar odmor. Svi hoteli, svako veče imaju organizovan neki mali spektakl za goste najrazličitijih uzrasta. U nekima od njih događaju se i uzbudljive žurke na kojima se, konkretno, gosti kupaju u peni. Ukoliko sebe ne nalazite ni u jednoj od ovih priča, sigurno će vam prijati šetnja u kojoj vam se pruža prilika da obiđete prodavnice, da kupite suvenire i popričate sa ljubaznim prodavcima koji će pokušati da vam prodaju sve što je moguće. Naravno, uz njihove cene.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Lokacija:
Hotel je lociran u srcu regije Naama Bay, nedaleko od brojnih sadržaja namenjenim zabavi i odmoru.

Plaža:
Hotel se nalazi na samoj plaži, sa izdvojenim privatnim delom. Peščana plaža u zalivu Naama smatra se jednom od najlepših u celom Šarm el Šeiku. Ovaj deo obale očišćen je od korala, te je ulaz u vodu postepen.

Hotelski sadržaji:
Gosti mogu da uživaju u 4 spoljšanja bazena, mogućnostima za stoni tenis, skvoš (van kompleksa) ili pikado, hamamu, uslugama masaže (uz doplatu), baru kod bazena, baru na plaži, obrocima u glavnom restoranu, kao i restoranima mediteranske i francuske kuhinje (uz doplatu). Za najmlađe, tu su dečji klub i dečje igralište. Dostupna je i besplatna Wi-Fi interner konekcija na javnom prostoru.

Sobe:
Sobe imaju francuski krevet ili dva standardna kreveta uz mogućnost dodavanja trećeg ležaja koji je ili pomoćni ili sofa na razvlačenje. Namenjene su za smeštaj dve do tri odrasle osobe ili dvoje odraslih i dvoje dece. U svom sastavu imaju klima uređaj, LCD TV, fen za kosu, pribor za kuvanje kafe i čaja, sef, Wi-Fi (uz doplatu).

Usluga:
All inclusive. Obroci se služe po principu švedskog stola – samoposluživanje.

Kontakt: 
https://www.accorhotels.com 

Napomena:

Hotel je deo poznatog svetskog lanca Accor. Fenomenalna lokacija jedan je od razloga zašto se svrstava među traženije hotele u Šarmu.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Zimovanje

2023/2024

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.