Meryan Hotel

Alanja, Turska

Opis destinacije

Alanja se nalazi u jugoistočnom delu Turske obale, od grada Antalija i aerodroma udaljena je oko 135 km. Najimpozantnije obeležje Alanje je svakako tvrđava sagrađena u periodu vladavine Seldžuka. Dugačka je 7 km i sa preko stotinu kula jedna je od najpoznatijih tvrđava u ovom delu Mediterana. Gradom dominira osmougaona Crvena kula koja je jedinstvena po svom arhitektonskom rešenju. Ono što Alanju izdvaja od ostalih turskih letovališta su beskrajno duge šljunkovite plaže, mnoštvo hotela i izuzetno bogat noćni život. Regije koje se izdvajaju su Okurdžalar, Avsalar, Inčekum poznat po najfinijim peščanim plažama po kojima je i dobio ime, Konakli, Kejkubat, Oba, a svakako najpoznatija i najatraktivnija regija i plaža je svakako čuvena Kleopatrina plaža koja se nalazi u samom srcu grada i prostire se na oko 2 km dužine.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel se nalazi u mestu Okurdžlar, udaljen 90 km od aerodroma u Antaliji i 35 km od centra Alanje. Hotel je izgrađen 1996. godine, renoviran 2019/20. godine i prostire se na 20.000 m².

Plaža:
Hotel se nalazi na plaži peščano – šljunkovita, gde su suncobrani, ležaljke i peškiri besplatni za goste hotela, kao i bar na plaži.

Sobe:
Hotel poseduje šestospratnu zgradu u kojoj se nalazi ukupno 370 soba koje su podeljenje u: deluxe standard sobe (max 3+1 osoba, 24 m²) i deluxe porodične sobe (max 4 osobe, 40 m²). Sve sobe imaju: individualni klima uređaj, mini-bar (besplatno), TV, telefon, bežični internet (uz doplatu), sef (uz doplatu), fen za sušenje kose, balkon.

Hotelski sadržaji:
Restoran, unutrašnji bazen, 2 spoljašnja bazena, akva park sa 3 tobogana, teretana, akvabik, aerobik, spa centar, sauna, tursko kupatilo, teniski teren, stoni tenis, košarka, stoni fudbal, streličarstvo, pikado, odbojka na pesku, uživo muzika, diskoteka, animacija, dečiji klub (4-12 god), dečiji bazen, dečije igralište, dečiji meni. Plaća se: doktor, masaža, frizer, bilijar, motorni sportovi na vodi, usluga pranja veša.

Usluga: 
Švedski sto.

Usled manjeg broja gostiju, hotel zadržava pravo da promeni način služenja hrane. Umesto švedskog stola, poslužuje se meni ili izbor više jela, što svakako neće uticati na kvalitet pruženih usluga.  

Kontakt:
Tel: +90 242 527 48 75

www.meryan.com

Napomena:
Hotel Meryan se preporučuje porodicama sa decom zbog bogatog sadržaja, kao i zbog plaže duge 100 metara.
1. DAN
Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ kod šaltera Big Blue dva sata pre leta; Čarter let na relaciji Beograd - Antalija. Sletanje u Antaliju. Transfer do izabranog hotela. Noćenje.

2. – 7. 10. 11.14 DAN
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za fakultativne izlete i individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.

8.11. 12. 15. DAN
Napuštanje soba prema hotelskim pravilima (do 12h). Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma. Čarter let na relaciji Antalija – Beograd. Dolazak u Beograd

KRAJ PROGRAMA.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Letovanje

2022 / 2023

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.