Louis Ionian Sun

Agios Joanis Peristeron, Krf

Opis destinacije

Krf je najsevernije i drugo po veličini grčko ostrvo u Jonskom moru. Obuhvata površinu od 579 km2 i izduženo je u pravcu sever-jug u dužini od 64km, a široko je 20 km. Obala je izuzetno razuđena sa brojnim uvalama i izrazitim zalivima, severni deo je najviši sa vrhom Pankrator sa 906 m n/v. Klima je mediteranska, ali sa nešto manje toplim letima, što se najviše primećuje tokom letnjih noći. Zime su blage, ali sa više padavina i većom vlažnošću. Zbog toga Krf ima veoma bujnu vegetaciju pa je poznato i kao smaragdno ili zeleno ostrvo kojim dominiraju četinarske šume, vinogradi i nepregledni maslinjaci. Lepote i čari Krfa opevali su mnogi pesnici i umetnici, prvi među njima bio je Homer koji ga je, u epu Odiseja, opisao kao mesto gde je Odisej našao sklonište na svom putu za Itaku. Naziv „Kerkira“ je dobilo po nimfi Kerkiri koja je bila zatočenica boga mora Posejdona, a iz njihove ljubavi rodio se Feakas, koji je bio praotac Feačana i tako je Krf ostao poznat pod imenom „ostrvo Feačana“. Velika ponuda hotela i apartmana, istorijski spomenici kao i brojni zabavni sadržaji doprineli su da ostrvo Krf postane jedna od omiljenih destinacija za letovanje turistima širom sveta.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Hotel Louis Ionian Sun se nalazi u mestu Agios Ioanis Peristeron,svega 3km od Benitses-a.. Do šljunkovite plaže udaljene 50m dolazi se podzemnim prolazom (ispod prometne ulice). Od grada Krfa udaljen je 16km, od aerodroma 14km.

Sobe:  Hotel Louis Ionian Sun 4* ima ukupno ima 221 soba koje su raspoređene u pet zgrada. U ponudi agencije Odeon World Travel su (standardne i family sobe.
Sve sobe imaju kupatilo (kada ili tuš kabina), fen, frižider , klimu, direktnu telefonsku liniju, sef (uz doplatu),  TV, plakar, aparat za kafu/čaj, balkon ili terasu. Sobe se čiste šest dana u nedelji, peškiri i posteljina svakog drugog dana ili na zahtev gosta.

Hotelski sadržaj: U sastavu hotela su parking, menjačnica, mini market, lobi, Wi-Fi u javnim prostorijama, glavni restoran sa otvorenim i zatvorenim delom, taverna na plaži, barovi na plaži i pored bazena, lift.

Sport i zabava:  Gostima hote su na raspolaganju dva bazena, dva deja bazena, tobogani, dečji kutak sa igralištem, mini klub za decu od 4-12 godina, dečji meni, animacija za decu, košarka, odbojka, aerobik, streljaštvo, stoni tenis, tenis, teatar, animacija zabavni program tokom dana, tematske večeri. Suncobrani i ležaljke na plaži se dodatno plaćaju, dok su pored bazena besplatne.

1.dan  Beograd – Krf
Dolazak na aerodrom 2,5 sata pre poletanja. Transfer do hotela, smeštaj. Noćenje.

2. – 10./11. dan
Boravak u izabranom hotelu na bazi odabrane usluge. Vreme predviđeno za odmor, izlete ili individualne aktivnosti. Noćenje.

11./12. dan Krf - Beograd
Odjava iz hotela, slobodno vreme do polaska na transfer na aerodrom.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Organizator putovanja je turistička agencija Odeon World Travel, broj licence OTP 114/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Odeon World Travel. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Letovanje 2022

Uskoro...

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.