Labranda Lebedos Princess

Izmir, Turska

Opis destinacije

Izmir - Oni koji su skoro videli Izmir opisuju ga kao grad jedinstvene lepote sa širokim bulevarima, brojnim palmama, otmenim radnjama, modernim hotelima i tradicionalnim restoranima… Deo doživljaja Izmira je i vreva prometne luke s zadivljujućom slikom u kojoj se prožima jednostavnost ovovremenskog s egzotikom starih četvrti… Izmir ili Smirna je i luka koja postoji još od antičkog doba i grad je bogate prošlosti. Klima ovog turskog lučkog grada je izuzetno prijatna jer letnje vrućine ublažava takozvani "imbat", poslepodnevni morski povetarac sa severozapada. Grad izlazi na Egejsko more i danas je druga po veličini luka posle Istanbula, treći grad po broju stanovnika u Turskoj i predstavlja važan ekonomski, trgovinski i industrijski centar Turske.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel je udaljen 60 km od aerodroma u Izmiru, i 6 km od mesta Seferihisar. Od drevnog grada Efesa je udaljen 70 km.

Plaža:
Hotel ima sopstvenu peščanu plažu. Ležaljke i suncobrani su besplatni za goste hotela.

Sobe:
Hotelski kompleks se sastoji iz glavne zgrade i 22 bungalova. Raspolaže se 176 soba. Standardne sobe su površine 20 m² gde se mogu smestiti maksimum tri osobe. Superior sobe su površine 20 m² gde se mogu maksimum dve osobe. Sve sobe imaju centralni klima uređaj, WiFi (besplatno), mini bar, fen, tuš, TV, sef (besplatno) i balkon.

Hotelski sadržaji:
Od hotelskih sadržaja, gostima je na raspolaganju: glavni restoran, 2 a la carte restorana (italijanski i riblji), 4 bara, 1 spoljašnji bazen, dečiji bazen, igralište, dečiji klub (6-12 godina), teretana, sauna, tursko kupatilo, WiFi, animacija, muzika uživo, odbojka na pesku, aerobik, futsal, bilijar, stoni tenis i pikado. 
Usluge uz doplatu: usluga pranja i peglanja veša, telefon, sportovi na vodi, tretmani i masaže u spa centru, ronjenje, časovi kuvanja i prodavnica.

Način služenja obroka:
Švedski sto.

Kontakt:
Tel: +902327488112

www.labranda.com/lebedos

Napomena:
Lep hotel sa bogatim sadržajima na jednoj od najlepših plaza na Egejskom moru. Ovaj ekološki hotel je okružen velikom baštom i koristi proizvode uzgajane na sopstvenoj organskoj farmi veličine 7000 m².
1. dan BEOGRAD – IZMIR
Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla kod šaltera Big Blue-a minimum dva sata ranije u odnosu na predviđeno vreme poletanja. Direktan let za Izmir – redovnom linijom avio kompanije Air Serbia, broj leta JU820 (oko 01h 40 min). Na letu putnicima će biti posluženo osveženje u vidu vode i grickalica. Po sletanju, goste dočekuje predstavnik Organizatora putovanja. Organizovan grupni transfer do izabranog smeštajnog objekta. Smeštaj u izabrani hotel. Noćenje.

2. do 7. dan IZMIR
Boravak u izabranom objektu na bazi uplaćene usluge. U toku boravka biće organizovani fakultativni izleti. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.

8. Dan IZMIR - BEOGRAD
Napuštanje smeštajnog objekta. Transfer do aerodroma. Direktan let za Beograd redovnom linijom avio kompanije Air Serbia, broj leta JU821. Na letu putnicima će biti posluženo osveženje u vidu vode i grickalica. Sletanje u Beograd. Kraj programa.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Letovanje

2022 / 2023

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.