Hotel Riviera

Portorož, Slovenija

Opis destinacije

Portorož, mediteranski gradić, smešten u zalivu Piran, predstavlja mondenski i turistički centar i prestonica je slovenačkog primorja. Na relativno kratkoj jadranskoj obali Slovenije nižu se primorski gradići, pa je tako Portorož šetalištem povezan sa Piranom, a od Trsta u Italiji deli ga samo 34 km. Portorož je poznat po turizmu, koji se razvio zahvaljujući blagoj mediteranskoj klimi, čistom vazduhu i morskoj vodi. Prirodno zdravo mediteransko podneblje, 800 godina tradicije lečenja, 150 godina tradicije hotelijerstva, zdrava mediteranska kuhinja i 5 lokalnih lekovitih činioca u kombinaciji sa najsavremenijom medicinom čine Portorož jednom od omiljenih destinacija u ovom delu Evrope kako za letovanje, tako i za wellness i spa odmor.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Hotel Riviera se nalazi na glavnoj promenadi u centru mesta Portorož, preko puta plaže i povezan je sa hotelom Slovenija 5*.

Sobe: U hotelu Riviera svaka soba ima kupatilo, fen, SAT TV, telefon, Wi Fi, klima uređaj, sef i mini bar. Neke sobe imaju balkon.

Hotelski sadržaj: Restoran Mystica, u hotelu Riviera, gostima pruža poseban doživljaj sa svojom prostranom terasom koja pruža pogled na centar mesta Portorož kao i na piranski zaliv.

Sport i zabava: Hoteli Riviera i Slovenija dele Sea Spa - kompleks bazena sa jednim unutrašnjim i jednim spoljašnjim bazenom sa morskom vodom, dečijim bazenom, đakuzijem i finskom saunom. U sastavu ovog hotela je i poseban Whai Thai centar za tajlandsku masažu. Gosti hotela Riviera mogu koristiti plažu “Meduza” uz doplatu. Agencija Odeon World Travel preporučuje hotel Riviera kao odličan izbor hotela kategorizacije 4* iz lanca Life Class hotela na destinaciji Portorož.

WAI THAI predstavlja jedinstveni centar za tradicionalnu tajlandsku masažu i prirodnu negu lica i tela. Originalna tajlandska tradicija upotpunjena je najsavremenijim metodama za otklanjanje posledica savremenog načina života. U centru Wai Thai koriste se prirodni sastojci lekovitog bilja, cvetova, voća i minerala pripremljeni po originalnim receptima s dalekog istoka, vrhunska prirodna kozmetika i aparati priznatih svetskih proizvođača.
Prvi dan: Dolazak i smeštaj u hotel ili apartman posle 14:00h.

Drugi – pretposlednji dan: Boravak u izabranom hotelu ili apartmanu na bazi izabrane usluge.

Poslednji dan: Napuštanje hotela ili apartmana do 10:00h.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Organizator putovanja je turistička agencija Odeon World Travel, broj licence OTP 114/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Odeon World Travel. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Zimovanje

2022 / 2023

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.