Hotel Delle Palme

Letojani, Sicilija

Opis destinacije

Sicilija je najveće ostrvo u Mediteranu čije obale zapljuskuju vode Jonskog,Tirenskog i Sredozemnog mora. Raznolika i apsolutno očaravajuća priroda, prelepe plaže, brda pokrivena nasadima vinove loze, bogatstvo zelenila i fascinatna Etna, najveći aktivni vulkan u Evropi, samo su neki od razloga zašto treba posetiti i doživeti Siciliju. Bogatu kulturnu baštinu ostrva kreirali su mnogi narodi. Poseta ostrvu nudi i mogućnost da upoznate Pjacu Armerina sa čuvenim rimskim mozaicima, Agriđento sa dolinom grčkih hramova, barokni grad Raguzu, renesansnu Sirakuzu i nadasve šarmantnu Taorminu. Dodatak na uživanje su kulinarski specijaliteti I gostoprimstvo Sicilijanaca...Na Siciliji ćete zaista imati osećaj kao da ste ušli u vremeplov i otplovili daleko od sadašnjice, ako samo malo dublje “zaronite” u unutrašnjost ostrva i posetite neka od sicilijanskih seoca. Ovde ćete osetiti onu pravu Siciliju, specifičnu atmosferu i način života po čemu su sicilijanci nadaleko poznati.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel se nalazi u mestu Letojani, od Taormine je udaljen 5 km. U blizini hotela nalaze se tradicionalni sicilijanski restorani i barovi.

Plaža: 
Od peščane gradske plaže je udaljen 80 m. Plaža je dugačka 2 kilometara i mogu se iznajmiti ležaljke i suncobran uz doplatu.

Hotelski sadržaj: 
Recepcija 24h, 2 lifta, lobi, glavni restoran, bar sa velikom baštom, wi-fi u lobiju. Na šestom spratu hotela nalazi se terasa sa bazenom i ležaljkama za sunčanje.

Sobe: 
Hotel raspolaže sa 50 soba koje sadrže: kupatilo sa tuš kabinom ili kadom, klima uređaj koji je centralizovan i ne može se individualno podešavati, SAT/TV, telefon, fen za kosu, balkon i frižider. U našoj ponudi su standardne sobe sa balkonom i pogledom na baštu. Krevetac za bebe se iznajmljuje na licu mesta i košta 8e po danu.

Usluga:
Polupansion (doručak je na bazi samoposluživanja, večera set meni, izbor od 2-3 jela)

Kontakt: www.hoteldellepalme.com
1.dan BEOGRAD – SICILIJA (PALERMO) Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“kod šaltera Big Blue, minimum dva sata ranije u odnosu na predviđeno vreme leta. Direktan let za Palermo redovnom linijom kompanije Air Serbia u trajanju od dva sata. Transfer do izabranog hotela. Noćenje.

2. - 10. dan SICILIJA (PALERMO) Boravak u izabranom objektu na bazi uplaćene usluge. U toku boravka biće organizovani fakultativni izleti. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, s obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.

11/12. dan SICILIJA (PALERMO)- BEOGRAD Napuštanje smeštajnog objekta. Transfer do aerodroma. Direktan let za Beograd redovnom linijom kompanije Air Serbia u trajanju od dva sata. Sletanje u Beograd. Kraj programa.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Letovanje

2022 / 2023

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.