Hotel Azak

Alanja, Turska

Opis destinacije

Alanja je destinacija sa povišenom vlažnošću vazduha i izuzetno toplim morem. Ono što je izdvaja od ostalih turskih letovališta su beskrajno duge peščano – šljunkovite plaže, mnoštvo hotela i izuzetno bogat noćni život.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Hotel Azak je manji hotel gradskog tipa, a nalazi se u centralnom delu letovališta Alanja. Hotel Azak je smešten na čuvenoj Kleopatrinoj plaži, poznatoj po izuzetnoj lepoti peska i mora. Aerodrom u Antaliji udaljen je 120 km od hotela Azak.

Sobe: Hotel Azak ima 62 smeštajne jedinice, koje su renovirane 2011. godine. Svaka soba ima kupatilo, fen, TV, telefon, sef (uz doplatu), mini bar (uz doplatu), klima uređaj i balkon. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel nalaze se standard sobe.

Hotelski sadržaj: Hotel Azak ima osim glavnog restorana i a la carte restoran. U sklopu hotela nalaze se lobby bar, bar na bazenu, snack bar i vitaminski bar. Hotel ima bazen sa izdvojenim delom za decu. Na Kleopatrinoj plaži hotel ima svoj deo gde se ležaljke i suncobrani doplaćuju.

Sport i zabava: Gosti hotela Azak se mogu zabaviti u hotelu igrajući bilijar, a na plaži su dostupne razne vrste sportova na vodi. Centralna lokacija pruža mogućnost gostima koji letuju u Alanji da svoj odmor upotpune svakodnevnim šetnjama, obilaskom tvrđave, zanimljive marine sa usidrenim guletima, brojnim lokalnim restoranima, a Alanja se naročito izdvaja kao odlična destinacija za ljubitelje kupovine.
1.dan                     Beograd – Antalija (Alanja/Side/Belek/Lara/Kundu/Kemer)
Sastanak grupe na aerodromu “Nikola Tesla” dva sata pre leta. Let za Antaliju direktnim čarter letom avio kompanije Air Serbia. Nakon sletanja transfer do izabranog hotela. Smeštaj, noćenje.

2 – 7/10/11/14. dan               Alanja/Side/Belek/Lara/Kundu/Kemer
Slobodno vreme za individualne aktivnosti, odmor i fakultativne izlete. Noćenje.

8/11/12/15. dan                      Antalija – Beograd
Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Let za Beograd.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Organizator putovanja je turistička agencija Odeon World Travel, broj licence OTP 114/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Odeon World Travel. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Zimovanje

2022 / 2023

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.