Hotel Al Mare

Polihrono, Kasandra

Opis destinacije

Jedno od omiljenih letovališta Srba, Polihrono (Πολύχρονο), nalazi se između naselja Kriopigi i Hanioti, na istočnoj obali poluostrva Kasandra. Naselje je udaljeno 95 kilometara od Soluna, odnosno 60 kilometara od glavnog grada Halkidikija, Poligirosa. Od Haniotija na jugu udaljeno je 5 kilometara, odnosno 10 km od Pefkohorija. To je mirno naselje sa nešto preko 1.000 stalnih stanovnika, savršeno za porodični odmor ali sa sve većim brojem turista iz godine u godinu. Gosti iz Srbije ovde će se osećati kao kod kuće, jer osim brojnih turista i lokalno stanovništvo iz godine u godinu sve bolje govori srpskim jezikom.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Hotel Al Mare se nalazi na poluostrvu Halkidiki, u regiji Kasandra, u mirnijem delu Polihrona. Hotel Al Mare se nalazi preko puta plaže od koje ga deli ulica, dok je od centra mesta udaljen 2,5 km. Hotel je odličan izbor kad su u pitanju porodice sa decom.

Sobe: Hotel Al Mare ima ukupno  33 smeštajne jedinice u svom sastavu. U ponudi  agencije nalaze se standard sobe koje se nalaze u prizemlju, standard sobe sa pogledom na baštu, standard sobe sa bočnim pogledom na more i standard sobe sa direktnim pogledom na more.  Standard sobe koje se nalaze u prizemlju su renovirane i imaju dva ili tri odvojena kreveta i jedan pomoćni krevet. Standard sobe sa pogledom na baštu se nalaze na višim spratovima i imaju dva ili tri odvojena kreveta i jedan pomoćni krevet. Standard sobe sa bočnim pogledom na more se nalze takođe na višim spratovima i imaju bračni krevet ili dva odvojena kreveta i jedan pomoćni krevet. Standard sobe sa direktnim pogledom na more imaju bračni krevet ili dva odvojena kreveta i jedan pomoćni krevet.  Sve sobe hotela  Al Mare imaju kupatilo, fen, TV, mini frižider, sef , klima uređaj i balkon.

Hotelski sadržaj: Hotel Al Mare u svom sastavu  pored glavnog restorana gde se poslužuju pansionski obroci, poseduje  i jedan a la carte restoran. Pored restorana hotel Al Mare ima i snack bar, bar pored bazena  i bar na plaži, gde se gosti hotela mogu da konzumiraju različite vrste lokalnih alkoholnih i bezalkoholnih pica i kafa, kao i laganih obrorka. Od ostalih sadržaja gostima hotela Al Mare su na raspolaganju  rent a car, parking koji je besplatan ,TV sala, kao i usluge doktora na poziv. U blizini hotela se nalaze i manji mini market.

Sport i zabava: Hotel Al Mare u svom sastavu ima bazen sa ležaljkama i suncobranima oko bazena koji su uključeni u cenu. Takođe hotel Al Mare poseduje i jedan manji bazen za decu. Gosti hotela mogu da koriste sto za stoni tenis kao i teren za odbojku na pesku. Najmlađim gostima je namenjeno dečije igralište.

Beach set
*uključuje dve ležaljke, suncobran i dva pića iz beach bara (kafa, voda, sok, pivo, vino...)

Beach set je uključen u cenu u periodu 25.05.-15.06 i 01.09.-22.09.2020
Beach set je 7 eur dnevno u periodu 16.06.-31.08.2020
*Uplata za beach set nije obavezna da se izvrši u agenciji prilikom rezervacije hotela, ali se preporučuje, jer se na licu mesta ne garantuje slobodno mesto za goste hotele. 
Prvi dan
Dolazak i smeštaj u hotel ili apartman posle 14:00h.

Drugi - pretposlednji dan
Boravak u izabranom hotelu ili apartmanu na bazi izabrane usluge.

Poslednji dan
Napuštanje hotela ili apartmana do 10:00h.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Organizator putovanja je turistička agencija Odeon World Travel, broj licence OTP 114/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Odeon World Travel. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Zimovanje

2022 / 2023

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.