Gangehi Island Resort and Spa

Gangehi, Maldivi

Opis destinacije

Maldivi, arhipelag poznat po izuzetnim prirodnim lepotama, dugim plažama divnog belog peska, jedinstvenom podvodnom svetu i odmerenom luksuzu. Ova ostrvska država smeštena je u Indijskom okeanu, u južnoj Aziji na oko 700km udaljenosti od Šri Lanke. Putovanje na Maldive je idealno jer su mesto za odmor i relaksaciju. Moglo bi se reći da su Maldivi preteča našeg „novog normalnog“ sveta u kome su distanca i izolacija model življenja. Ova ostrvska država već dugo predstavlja destinaciju na kojoj možete uživati u miru i tišini, daleko od gradskih gužvi ili galame drugih gostiju koji borave u istom hotelskom kompleksu. Državu čine 1200 malih ostrva čije su obale i vode bogate koralnim grebenima. Ostrva su grupisana u 26 maldivskih atola. Sako ostrvce predstavlja priču i raj za sebe. Neka su sasvim nenaseljena i pusta, dok su na najlepšim izgrađeni turistički objekti namenjeni smeštaju turista. Sama država broji oko 400 000 stanovnika uglavnom islamske veroispovesti. Glavni grad Maldiva je Male, smešten na istoimenom ostrvu. Zvanična valuta je maldivska rufija

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Jedinstven ambijent u kojem dominira tropska vegetacija i beli pesak, učiniće da Gangehi ostrvo i resort budu Vaš izbor idealne destinacije za odmor na Maldivima. Gangehi ostrvo se nalazi na obudu atola Severni Ari, oko 30 minuta lokalnog leta od međunarodnog aerodroma Male.

Sobe: Gangehi Resort raspolaže sa nekoliko tipova i kategorija smeštaja – club room, garden villa, beach villa, overwater villa i overwater villa deluxe. Turistička agencija Odeon World Travel svojim gostima preporučuje beach villa kao odličan izbor. Ove smeštajne jedinice se nalaze na samoj plaži i veličine su oko 69 kvm. Svaka ima kupatilo, fen, telefon, SAT TV, mini bar, ventilator, direktan pristup plaži sa male uređene verande.

Hotelski sadržaj: Osim glavnog restorana u kom se služe jela lokalne, italijanske i internacionaln e kuhinje Gangehi Resort u svom sastavu ima i a la carte restoran, kao i bar u kom se služe osvežavajući napici i kokteli.

Sport i zabava: Osim uživanja u sunčanju i kupanju, Gangehi Resort je i dolično mesto za opuštanje u relaks masažama i kozmetičkim tretmanima spa centra kojim raspolaže. Ljubiteljima aktivnijeg odmora je na raspolaganju ronilački centar, svojim uslugama i aktivnostima namenjen kako odraslima, tako i najmlađim gostima.
1.dan                    
Beograd – Istanbul
Dolazak na aerodrom 2,5 sata pre poletanja za Istanbul kompanijom Turkish Airlines. Iz Beograda avion poleće u 20:15 h. Dolazak u Istanbul u 23:05h. Nastavak putovanja na liniji za Male u 02:10 narednog dana.

2. dan                   
Istanbul - Male/Maldivi
Dolazak na Maldive u 12:00h. Transfer do hotela gliserom, lokalnim letom, hidro avionom ili kombinacijom navedenog, u yavisnosti od odabranog rizorta.  Smeštaj, noćenje.

3-8. dan                
Maldivi
Boravak u izabranom hotelu na bazi odabrane usluge. Vreme predviđeno za odmor, fakultativni izlet ili neki od sportova na vodi. Noćenje.

9. dan                    
Maldivi / Male – Istanbul
Odjava iz hotela, slobodno vreme do polaska na transfer na aerodrom. Poletanje aviona kompanije Turkish Airlines za Istanbul u 22:35h. Dolazak u Istanbul u 04:45 narednog dana.

10.dan                  
Istanbul – Beograd
Nastavak za Beograd u 07:35h, dolazak u Beograd u 08:10. Kraj programa.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 50% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 50% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Organizator putovanja je turistička agencija Odeon World Travel, broj licence OTP 469/2020 kategorija licence A25. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Odeon World Travel. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Letovanje 2022

Uskoro...

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.