Flamingo Grand Hotel and Spa

Albena, Bugarska

Opis destinacije

Albena spada u najatraktivnije destinacije za letovanje na obali Crnog mora. Albena se nalazi se 30 km od Varne, sa kojom je povezana autobuskim prevozom i 13 km od letovališta Zlatni Pjasci. Izgrađena u posebnom arhitektonskom stilu Albena predstavlja svojevrstan resort, koji izlazi na plažu dugu 7 km i široku 150 m, sa mnogobrojnim hotelima u ponudi. U zaleđu Albene je veliki prirodni rezervat Baltata. Duž obale Albene, u ponudi je i veliki broj barova, restorana i diskoteka, a za najmlađe goste tu su igrališta i dečiji parkovi. Plaža sa plitkom vodom omogućava ljubiteljima sportskih aktivnosti bavljenje mnogim sportovima na vodi kojima možete upotpuniti svoje letovanje u Albeni.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Flamingo Grand Hotel & Spa se nalazi u centru Albene i jedan je od najluksuznijih hotela u Albeni. Od privatne peščane plaže je udaljen 250 m. Aerodrom u Varni udaljen je 25 km. Luksuzan hotel Flamingo Grand Hotel & Spa pruža mogućnost za savršen odmor u Bugarskoj.

 

Sobe: Hotel Flamingo Grand Hotel & Spa je modernog dizajna i enterijera, u svom sastavu ima 182 smeštajne jedinice podeljene u više kategorija. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel na raspolaganju su standard, deluxe, executive i superior studiji. Sve smeštajne jedinice su moderno opremljene, svaka ima kupatilo, fen, TV, telefon,Wi-Fi, klima uredjaj, mini bar, antialergijske jastuke, peglu i dasku za peglanje i balkon.

 

Hotelski sadržaj: U sastavu hotela Flamingo Grand Hotel & Spa nalazi se više restorana i barova. Osim pansionskog restorana, gostima je na raspolaganjui a la carterestoran. Gosti mogu uživati u vinskom, piano baru, bistrou ili noćnom baru. Od ostalih sadržaja gostima su na raspolaganju prodavnica, art galerija, suvenirnica i 4 konferencijske sale. Wi-Fi je dostupan besplatno u javnim prostorijama (agencija ne snosi odgovornost u slučaju lošeg protoka ili preopterećenosti mreže).

 

Sport i zabava: U sastavu hotela Flamingo Grand Hotel & Spa nalaze se 3 spoljašna i 1 unutrašnji bazen. U okviru hotela je i jedan od najpoznatijih spa centara u ovom delu Bugarske- Elements Spa & Wellness koji uz doplatu mogu koristiti kako gosti hotela tako i oni koji to nisu. U okviru spa centra gosti mogu da koriste unutrašnji bazen, mnogobrojne kozmetičke i terapeutske tretmane, saune, đakuzi, sobe za relaksaciju. Ljubitelji aktivnog odmora mogu da koriste fitnes centar u sklopu spa centra, kao i terene za odbojku, fudbal i tenis, dok na plaži postoji mogućnost bavljenja raznim sportovima na vodi. Za najmlađe goste hotela postoji uređeno igralište i mini klub, kao i dečiji bazen sa toboganima.
Prvi dan
Dolazak i smeštaj u hotel ili apartman posle 14:00h.

Drugi - pretposlednji dan
Boravak u izabranom hotelu ili apartmanu na bazi izabrane usluge.

Poslednji dan
Napuštanje hotela ili apartmana do 10:00h.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Organizator putovanja je turistička agencija Odeon World Travel, broj licence OTP 114/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Odeon World Travel. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Zimovanje

2022 / 2023

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.