Dusit Thani Maldives

Mundhdoo, Maldivi

Opis destinacije

Republika Maldivi nalazi se u Indijskom Okeanu, udaljeni su oko 700 km od obale Šri Lanke i nekih 300 km od obala Indije. Sastoje se od oko 1.200 manjih i vecih ostrva od kojih je samo oko 200 ostrva naseljeno. Maldivi su najmanja Azijska zemlja, kako po površini tako i po broju stanovnika. Glavni i najveci grad Republike je Male sa preko sto hiljada stanovnika i nalazi se na severnom obodu Atola Male, tacnije na Kaafu Atolu. Toplo i cisto more uz predivne plaže, netaknutu prirodu i povoljnu klimu pružaju odlicne uslove za nezaboravan odmor. Svako ostrvo predstavlja posebnu pricu i sve je podredeno uživanju svih vaših cula.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Položaj: 
Na ostrvu Mundhdoo, veličine 710 m x 340 m, koje očarava svojim peščanim plažama i lagunom koja mami da u njoj zaplivate. Transfer avionom do Dharavandhoo (oko 20 min), a zatim brzim brodom (oko 10 min). Aerodrom Male udaljen oko 100 km.

Hotel: 
Elegantni rizort, savremenog, modernog dizajna. Restorani nude kulinarske specijalietete iz celog sveta. Restoran ,,Market‘‘ nudi internacionalna jela, Thai-restoran koji je izgrađen iznad vode servira autentične tajlandske specijalitete, a ,,Sea Grill’’, koji u ponudi ima i zastakljeni vinski podrum nudi sveže pripremljenu ribu. ,,Sand Bar’’ na bazenu prosto mami svojim osvežavajućim koktelima i laganim jelima, dok je rooftop bar ,,Sala’’ pogodan za večernje piće. Sa svojih 750 m², ovo ostrvo raspolaže jednim od najvećih infinity bazena na Maldivima. Besplatan Wi-Fi upotpunjuje ponudu ovog rizorta.

Sobe: 94
Beach Villa: oko 122 m² (od toga spoljašnji deo oko 61 m²) (19), zasebna vila, od svetlog drveta i sa toplim bojama, uređena sa elementima azijskog stila, poluotvoreno kupatilo sa kadom i odvojenim tušem, WC, odvojeni spoljni tuš, fen, bade mantil, TV sa Bose® surround sistemom, besplatan Wi-Fi, telefon, klima uređaj, plafonski ventilator, mini-bar, Nespresso® aparat, aparat za čaj, frižider za vino, sef, usluge batlera, terasa sa nameštajem sa sedenje odnosno ležanje, okrenuta od vode i delimično okružena vegetacijom.
Beach Villa with Pool: oko 122m² (od toga spoljšnji deo oko 61 m²) (10), kao Beach Villa, smeštena direktno na plaži, sa privatnim bazenom i poluotvorenim kupatilom.

Ishrana:
Bogati švedsko sto za doručak, uključen u cenu. Uz rezervisani polupansion dodatna večera, uz rezervisani pun pansion odnosno all inclusive dodatno ručak i večera ,,Dine Around’’, odn. sva obeležena jela u svim restoranima uključena u cenu. Za ostale pogodnosti all inclusive paketa, pogledati tabalu sa cenama.
Sport: Uključeno: fitnes centar, joga u grupi (2 puta dnevno), tenis, bicikli. Uz doplatu: windsurfing, kajting, skijanje na vodi, jet-ski, jedrenje, katamaran, kajak, wakeboard, banana čamac.

Wellness:
U ,,Devarana Spa’’, koji je izgrađen u modernom tajlandskom stilu, očekuje Vas nesvakidašnji doživljaj. On raspolaže prostorijama za tretmane koje se nalaze među krošnjama palmi. Ovde vlada posebna atmosfera. Sva svoja čula možete opustiti u sauni, parnom kupatilu ili malom bazenu.

Beach villa/doručak
01.11.-23.12.  494 €
24.12.-10.01.  880 €
11.01.-17.04. 614 €
18.04.-31.10. 530€

www.dusit.com/dusitthani-maldives/
Prvi dan – individualni check in na šalteru avio kompanije na čijem letu se izdaju avio-karte i let prema itinereru. Organizovani transfer brzim brodom ili hidroavionom (u zavisnosti od udaljenosti hotela od aerodroma) do hotela po izboru. Smeštaj. Noćenje.

Drugi - poslednji dan - Boravak u hotelu na bazi izabrane usluge. Slobodno vreme za individualne aktivnosti.

Poslednji dan - Napuštanje hotela. Transfer od hotela do aerodroma. Kraj programa.

*Molimo putnike da provere tačno vreme poletanja dva dana pre polaska na putovanje. U povratku o satnici transfera molimo putnike da se informisu na brojeve telefona navedene u vaučeru. 
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 167/2020 kategorija licence A40. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Letovanje 2022

Uskoro...

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.