Chrysomare Beach Hotel

Aja Napa, Kipar

Opis destinacije

AJA NAPA (Ayia Napa) - mondensko letovalište, 40 km od Larnake, 8 km od parka Water World Aqua (jedan od većih u Evropi), 10 km od Protarasa, u blizini rta Cape Greco. Aja Napa, najposećenije letovalište ostrva sa hotelima duž kilometarske obale, netaknutom prirodom, tirkiznim morem i nepreglednim belim peščanim plažama nagrađenim plavom zastavicom. Ayia Napa je postala „kiparska Ibica“ i prestonica zabave mladih, najatraktivnija destinacija za ljubitelje noćnog provoda, prepoznatljiva po dnevnim žurkama na peščanoj Nissi plaži. Čuvena Konos plaza se nalazi u istoimenoj zalivu izmedju letovališta Aja Napa i Protaras.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Hotel je sagrađen 2019/2020 na odličnoj lokaciji uz plažu sa pogledom na Sredozemno more. Nalazi se na samom početku peščane uvale Vathia Gonia u Aja Napi, na kilometar od centra grada. Po našem mišljenju 4*. Sve sobe i suite imaju sadržaje "pametne sobe" poput pametnog osvetljenja i klima-uređaja. Svaka poseduje i flat-screen TV sa satelitskim kanalima i besplatan WiFi, balkon ili terasu, telefon sa direktnom linijom, ketler, sef, mini frižider, fen i toaletni pribor. Standardne sobe veličine cca 33m2, maksimum 3 odrasle osobe ili 2 odrasle + 1 dete, francuski ili dva odvojena ležaja i pomoćni ležaj ili krevet na razvlačenje. Od hotelskih sadržaja gostima su na raspolaganju recepcija, glavni restoran u kome se služe specijaliteti lokalne i internacionalne kuhinje, italijanski restoran, grčku tavernu, azijski restoran, pet barova, 4 bazena (unutrašnji bazen, spoljašnji bazen i dva dečija bazena - plitki bazen sa slatkom vodom i bazen sa prskalicama (splash pool) i toboganim), luksuzni Spa centar sa masažama, đakuzijem, pedikir/manikir salonom, frizerskim salonom i velikom teretanom. Celodnevna zabava je organizovana za sve uzraste (mini klub, program za tinejdžere, animacija za odrasle) i završava se u kasnim večernjim časovima folklornim nastupima, muzičkim predstavama ili plesom.

Usluga u hotelu je premium AI (sve uključeno- doručak, ručak i večera) - samoposluživanje, izbor više jela. Međunarodni Aerodrom Larnaka je udaljen 54 km.

Kontakt: www.tsokkos.com/hotel/Chrysomare-Beach-Hotel-&-Resort
Prvi dan
Dolazak u izabrani hotel do vremena predviđenog za check in 14h. Slobodno vreme. Noćenje.

Drugi do pretposlednji dan
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodni dani za odmor. Mogućnost organizovanja mnogobrojnih fakultativnih izleta I poseta. Noćenja.

Poslednji dan
Napuštanje hotela najkasnije do 10h. Povratak za Srbiju.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Letovanje

2022 / 2023

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.