Cavo Maris Hotel

Protaras, Kipar

Opis destinacije

PROTARAS - nalazi se na istočnoj strani ostrva, prema Famagusti, udaljen 50 km od Larnake i 10 km od Aja Nape. Do skoro nenaseljen predeo pokriven vetrenjačama, postao je živopisno turističko mesto poznato po zalivu Fig Tree i istoimenoj plaži sa plavom zastavicom. Protaras, letovalište idealno za porodice sa decom, karakterišu peščane plaže, mirna i topla voda idealna za kupanje ali i za ronjenje, manji vodeni park i elegantni hoteli.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel se nalazi u  blizini centra Protarasa. Od aerodroma u Larnaki je udaljen oko 60 kilometara.

Plaža
Nalazi se direktno na plaži. Ležaljke i suncobrani se dodatno plaćaju.

Hotelski sadržaj:
Ovaj odlično ocenjen hotel u svojoj kategoriji nudi dva teniska terena, bazen za odrasle i decu, dva restorana (jedan na otvorenom), koktel bar, bar na bazenu, stoni tenis, bilijar i odbojku na pesku, dečiji bazen, mini klub za decu.

Sobe:
Hotel raspolaže sa ukupno 246 soba. Sve sobe sadrže klimu, TV, minibar uz doplatu. Na međuspratovima hotela nalaze se cesme sa pijaćom vodom.

Usluga:
Ishrana je na bazi švedskog stola, samoposluživanje.

Kontakt:
www.cavomaris.com

Napomena:
Restorani, barovi i prodavnice nalaze se na 100 metara od hotela. Stanica autobusa koji saobraćaju do Protarasa i Agia Nape, udaljena je svega 3 minuta hoda
Prvi dan
Dolazak u izabrani hotel do vremena predviđenog za check in 14h. Slobodno vreme. Noćenje.

Drugi do pretposlednji dan
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodni dani za odmor. Mogućnost organizovanja mnogobrojnih fakultativnih izleta I poseta. Noćenja.

Poslednji dan
Napuštanje hotela najkasnije do 10h. Povratak za Srbiju.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 167/2020 kategorija licence A40. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Letovanje

Izaberite idealnu destinaciju za leto

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.