Bluebay Beach Resort and Spa

Zanzibar, Tanzanija

Opis destinacije

“Dragulj Indijskog okeana sa mirisom cimeta i vanile ”… Veruje se da su njegovi prvi stanovnici, bili Bantu crnci, pa je tako dobio ime jer Zanzibar u prevodu znači "zemlja crnaca". Najveći je proizvođač karanfilića na svetu, a kafu sa drveta možete da uberete sami. Plantaže manga, pomoranže, grejpfruta, banana, ananasa, nalaze se širom ostrva. Sve što vidite na Zanzibaru čista je egzotika. Počnite sa kilometrima dugačkih plaža od najfinijeg belog peska, sa kokosovim palmama, gde tišinu razbijaju jedino talasi okeana. Nastavite sa glavnim i jedinim gradom koji postoji na ovom ostrvu, Stone Town. Ovaj grad se veoma malo promenio u poslednjih dve stotine godina i predstavlja kulturni centar Zanzibara. Bezbroj isprepletanih, uskih ulica, pijaca na kojima je uvek metež, bezbroj džamija i velikih arapskih kuća sa raskošnim drvenim vratima, samo stvaraju prvi utisak o ovom gradu koji je UNESCO zaštitio kao jedan od stotinu najznačajnijih na svetu. A čim izađete iz grada ….nova avantura. Upoznajte lokalno stanovništvo i otkrijte potpuno drugačiji način života.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Nalazi se na istočnoj obali ostrva , od aerodroma je udaljen oko sat vremena vožnje, a od glavnog grada Zanzibara oko 40 km.

Plaža:
Direktno na peščanoj plaži Kiwengwa, dugoj  475 m, koju deli sa sestrinskim hotelom Sultan Sands Island Resort.

Hotelski sadržaj:
Hotel raspolaže sledećim sadržajima: recepcija, glavni  restoran, A´ la carte  restoran  Bahari Grill (riblji specijaliteti  i italijanski kuhinja), Blue Marlin restoran na plaži, bar na bazenu, kafeterija i snack bar,  konferencijska sala, biznis centar,  fotokopiranje, dadilja, One Ocean ronilački centar, Oasis spa centar, jedrenje, ronjenje, sportovi na plaži, stoni tenis, teniski teren sa osvetljenjem, teretana, animacioni program, muzika uživo, besplatni wi fi u javnim delovima hotela, organizacija venčanja i izleta, usluge ličnog batlera.

Sobe:
Hotel ima ukupno 106 soba uređenih u tradicionalnom afričkom stilu. Garden sobe – se sastoje od 6 zgrada  bungalova, i u svakom ima po 4 sobe. Dele zajednički bazen i imaju pogled na baštu. Superior sobe su u prizemlju. Junior suites imaju oko 90  m², veoma su prostrani i luksuzni. Nalaze se na 30 m od mora i imaju  svoju privatnu baštu. Sultan suites - najluksuznije sobe  su uz sam okean i imaju svoj deo plaže. Svaka soba sadrži: francuski ležaj ili dva odvojena ležaja sa mrežicom za komarce, balkon ili terasu, sat tv, telefon, bespaltan wi fi, mini bar, fen za kosu, klima uređaj, kupatilo, sef, ketler (za kafu, čaj).

Usluga:
Polupansion

Kontakt:

www.bluebayzanzibar.com/

Napomena: 
Destinacija za turiste koji žele da osete očaravajuću kulturu Zanzibara i da uživaju u suncu i najlepšim  peščanim plažama.
PRVI DAN
Beograd-Zanzibar (sa jednim ili više presedanja)
Dolazak na aerodrom "Nikola Tesla" dva sata pre poletanja aviona. Individualna prijava za let (čekiranje). Po sletanju na Zanzibar individualni transfer do izabranog hotela. Noćenje.

Od DRUGOG DANA
Zanzibar - Boravak u izabranom hotelu, na bazi izabranih usluga. Slobodno vreme za odmor i individualne posete. Noćenja.

POSLEDNJI DAN
Napuštanje soba do 10:00h- lokalno vreme. Individualni transfer do aerodroma Zanzibar. Dolazak na aerodrom minimum 2 sata pre poletanja aviona. Individualna prijava za let i predaja prtljaga (čekiranje). Poletanje aviona za Beograd sa presedanjem u gradu navedenom na karti. Obroci tokom leta. Dolazak u Beograd.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Video

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Zimovanje

2022 / 2023

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.