Atlantis The Palm Hotel

Dubai, UAE

Opis destinacije

Jedinstveni spoj komfora pomešan sa tradicionalnim običajima i stilom života. DUBAI je moderan grad, centar međunarodnog poslovanja sa impresivnim arhitektonskim rešenjima, visokim zgradama, igrajućim fontanama, prelepim plažama, veštačkim ostrvom u obliku palme, najvišom zgradom na svetu - Burj Khalifa, jedinim hotelom na svetu kategorije 7 zvezdica, 70 šoping centara-molova, pokrivenim ski centrom sa 5 skijaških staza. Od malog naselja ribara i lovaca na biserne školjke iz 19.veka, Dubai postaje svetska metropola i grad budućnosti. Kao glavni grad istoimenog emirata, na jugu Persijskog zaliva, Dubai zajedno sa šest ostalih čini Ujedinjene Arapske Emirate.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel se nalazi na Palmi i svakako predstavlja najpoznatiji hotel ovog ostrva. Međunardni aerodrom udaljen je oko 30 km od hotela.

Plaža: 
Gostima je na raspolaganju privatna, peščana plaža, kao i ležaljke i suncobrani.

Hotelski sadržaj:
Najpoznatiji su svakako avantura i akva park, kao i akvarijum gde su mogu videti brojne vrste podvodnog sveta. Uz ove atrkacije, gostima su na raspolaganju: veliki bazen, mogućnosti za sportove na vodi i plivanje sa delfinima (uz doplatu), veliki broj restorana mediteranske, azijske, italijanske, američke ili arapske kuhinje, nekoliko barova, klub na plaži, spa i fitnes centar (uz doplatu), teren za kuglanje (uz doplatu), teren za tenis (uz doplatu) animacija za decu i klub za tinejdžere, suvenernice i butici, animacija za odrasle.

Sobe:
Sobe u našoj ponudi su prostrane i veličine su oko 45 m2. Sve imaju: pogled na more, balkon, besplatnu Wi-Fi internet konekciju, toaletni pribor, bademantile i papuče, sef, mini-bar (uz doplatu), LCD TV, prostor za sedenje, ketler i pribor za spremanje kafe ili čaja.

Usluga:
Noćenje sa doručkom ili polupansion.

Kontakt:
https://www.atlantis.com/

Napomena:
Hotel Atlantis The Palm jedan je od najpoznatijih hotela na svetu. Boravak ovde predstavlja posebno iskustvo, jer uz odličnu uslugu, omogućava posetiocima da, u okviru jednog kompleksa, dožive i uživaju u dostignućima koje je Dubai za vrlo kratko vreme dostigao.
1. DAN BEOGRAD - DUBAI
Let iz Beograda za Dubai kompanijom Fly Dubai po redu letenja(FZ 746). Dolazak u Dubai. Transfer do hotela. Noćenje.

2.-5,6,7 ili 10. DAN DUBAI
Doručak. Slobodno vreme predvidjeno za fakultativne izlete i individualne aktivnosti. Noćenje.

6,7,8 ili 11. DAN DUBAI - BEOGRAD
Doručak.Odjava iz hotela. Transfer do aerdroma. Poletanje za Beograd po redu letenja kompanijom Fly Dubai (FZ 745).

Kraj programa.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Video

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Zimovanje

2022 / 2023

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.