Apartments 4 You

Metamorfozis, Sitonija

Opis destinacije

Na 95 km od Soluna, na samom početku Sitonije, nalazi se Metamorfozis, mesto koje će Vas, kako i sam naziv kaže, preporoditi. A kako i ne bi, kada ga s pravom nazivaju vazdušnom banjom Halkidikija. Četinarska šuma koje ima u izobilju stvara posebnu mikroklimu ovog mesta. Izuzetan je i park koji je idealan za prijatne šetnje u pomešanim mirisima četinara i mora. Okolina parka je centar dešavanja u ovom malom i mirnom mestu. Tu se nalazi većina taverni, kafića i restorana. Ako želite da negde pobegnete od gužve i vreve onda je Metamorfosis pravi izbor. Ako Vam neće smetati nedostatak noćnog života i burnijih sadržaja, eto samo još jedne potvrde da će Vas očarati, a sasvim sigurno i preporoditi i opustiti.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Apartman

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Objekat Apartments 4 You, kako mu i samo ime navodi, je apartmanskog tipa. Nalazi se u blizini plaže, udaljen je svega 150 m, dok je od aerodroma u Solunu udaljen oko 80 km. Lociran je u centru popularnog letovališta Metamorfozi. Brojne taverne, kafeterije i prodavnice nalaze se na svega par koraka od hotela.


Sobe: U svom sastavu poseduje studija (oko 20m2) i apartmane (oko 34m2). Svaja smeštajna jedinica ima kupatilo, klima uređaj, TV, privatnu terasu, balkon ili verandu sa garniturom za sedenje, mini kuhinju opremeljenu osnovnim posuđem. Studija se sastoje iz jedne prostorije, dok su apartmani jedinice sa dve odvojene prostorije.


Hotelski sadržaj: Objekat je apartmanskog tipa i kao takav nema puno sadržaja. Od dodatnih sadržaja poseduje dečiji krevetac na zahtev, uslugu buđenja, čuvanja dece, hemijsko čišćenje i servis za pranje veša. Čišćenje se obavlja svodnevno, dok se posteljina i peškiri menjaju na tri dana. Usled mera uvedenih radi sprečavanja širenja virusa kovid, moguće je da će pojedini servisi biti ukinuti ili umanjeni.


Sport i zabava: U sastavu se nalazi spoljašnji bazen koji poseduje bar u kojem se poslužuju lagani obroci i osvežavajući napici. Pansionski obroci se poslužuju u objektu koji je u neposrednoj blizini, na oko 50 m udaljenosti. 
Prvi dan
Dolazak i smeštaj u hotel ili apartman posle 14:00h.

Drugi - pretposlednji dan
Boravak u izabranom hotelu ili apartmanu na bazi izabrane usluge.

Poslednji dan
Napuštanje hotela ili apartmana do 10:00h.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Organizator putovanja je turistička agencija Odeon World Travel, broj licence OTP 114/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Odeon World Travel. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Zimovanje

2022 / 2023

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.